Caravana filmelor de la Cannes la Snagov,cu sprijinul Catena

Deschide videoclipul

Vara asta e timpul filmelor în aer liber. La Snagov Park, vara a debutat cu un cinema drive-in și continuă cu Caravana Filmelor de la Cannes. De vineri până duminică, rulează hiturile anului trecut. Publicul are ocazia să-și aleagă filmul preferat. Se votează pe facebook și filmul care primește mai multe voturi rulează pe ecran în aer liber la Snagov Park.

Xavier Dolan și prietenii săi, în premieră la Snagov

 

Caravana filmelor de la Cannes ne-a prilejuit reîntâlnirea cu premiatul regizor canadian Xavier Dolan și al său ultim film, Matthias et Maxime, selecționat la Cannes 2019. Ne-am bucurat că publicul a votat acest film, pentru că mesajul său pare și mai important și mai actual decât anul trecut.

 

Dolan ne vorbește în stilul său despre valoarea prieteniei, a iubirii, a loialității. Și în contextul actual, cu siguranță, prietenii și-au dovedit valoarea. 

 

Se spune că sărac este cel care nu are un prieten alături și cred că am simțit cu toții pe pielea noastră că așa e.  Xavier Dolan ne reamintește că iubirea nu ține de granițe exterioare sau sociale. 

 

Sentimentele dezvoltate în timp, recunoașterea și trăirea lor salvează poate viața unui om. Ca și în alte filme ale sale, Dolan bucățește și aici viața ca să găsească o salvare din cotidianul sufocant. 

 

Relațiile dificile cu mama, familia, munca pot deveni suportabile dacă lumina prieteniei e încă puternică.

 

Interstellar sub cerul liber!

 

În august caravana aduce și alte filme bune de văzut în aer liber. 

 

Vă amintesc numai Interstellar care sub lumina lunii și a stelelor, în decorul natural de la Snagov, va fi într-adevăr o experiență! 

 

Les films de Cannes 2020 vin în septembrie la Snagov!

 

În septembrie vin și filmele de la Cannes 2020. Cristian Mungiu va reveni cu detaliile programului în scurt timp.  Vom afla ce filme avem de văzut și câte zile va ție festivalul. 

 

Iar înainte de Cannes, tot la Snagov va rula BabyTeeth, câștigătorul Trofeului TIFF de anul acesta.

 

Așa că, pregătiți-vă de o toamnă cu filme de festival  într-un decor absolut natural! Vom fi și noi acolo! 

 

CATENA susține în fiecare an Festivalul Filmelor de la Cannes iar SensoTv este onorată să fie partener media!           

 

Text: Mihaela Moldoveanuv


Comentarii

Nume
Comentariu
Sunt de acord cu politica de confidentialitate. Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.